Individueel leefstijlprogramma

Naast de gecombineerde leefstijl interventie (GLI) Coaching op Leefstijl (COOL) bieden wij ook de mogelijkheid om individueel met een Leefstijlcoach aan uw persoonlijke doelen te werken. Tijdens ons eerste contact zullen we uw doelen, wensen en behoeften bespreken zodat we het individuele leefstijlprogramma zo persoonlijk mogelijk kunnen maken.

Tijdens de intake bespreken we de verschillende leefstijlfactoren en kunt u aangeven aan welke leefstijlfactoren u wilt gaan werken. Tijdens de 0-meting meten we uw start gewicht, vet%, spier massa en middelomtrek. Vervolgens maken we een plan van aanpak om echt van start te gaan met het verbeteren van uw leefstijl.

Het Individuele leefstijlprogramma is naar persoonlijke behoefte in te delen. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe het individuele traject eruit zou kunnen zien.

 

Het 12-weekse programma ziet er als volgt uit:

Week 0: telefonische kennismaking (15 min)

Week 1: Intake, plan van aanpak en een 0-meting (45 min)

Week 2: Thuis opdrachten gedragsverandering

Week 3: 1e coachgesprek (30 min)

Week 4: Uitleg voeding en Eetmeter app via de mail

Week 5: Proefles sport (60 min)

Week 6: 2e coachgesprek, voedingsanalyse, voedingsadvies en 1e weegmoment (30 min)

Week 9: 3e coachgesprek (30 min)

Week 12: Eindgesprek, plan van aanpak zelfstandig vervolg (45 min)

 

Kosten

De kosten voor het zelf samen te stellen Leefstijlprogramma (bestaande uit 9 onderdelen) bedraagt €270,- (excl. 21% BTW) totaal €326,70,-.

Na afloop van het programma kun je een tweede programma (bestaande uit 9 onderdelen) of losse coachgesprekken afnemen.

*De inhoud en duur van het programma kan in overleg aangepast worden naar uw persoonlijke behoeften. In dat geval kunnen de kosten afwijken van de benoemde kosten voor het leefstijlprogramma (bestaande uit 9 onderdelen).

 

Leefstijlconsult

Wilt u zich niet vastleggen aan een langdurig programma maar wilt u wel afvallen, meer bewegen, gezonder eten, minder stress, oftewel uw leefstijl verbeteren om gezonder en fitter door het leven te gaan. Dan kunt u een leefstijlconsult inplannen met onze leefstijlcoach.

Tijdens het eerste contact zullen we uw doelen, wensen en behoeften bespreken zodat we doelgericht en zo persoonlijk mogelijk aan de slag kunnen met uw leefstijlverandering.

We bespreken de verschillende leefstijlfactoren zodat u kan aangeven aan welke leefstijlfactoren u wilt gaan werken. Tijdens de 0-meting meten we uw start gewicht, vet%, spier massa en middelomtrek. Vervolgens maken we een plan van aanpak om echt van start te gaan met het verbeteren van uw leefstijl.

Wilt u nog een tweede gesprek of wilt u toch starten met een langduriger programma? Dan kunt u uw wensen bespreken met uw leefstijlcoach. De leefstijlcoach adviseert u verder in uw traject naar een gezondere leefstijl.